Våra tjänster

Nå dina mål snabbare med hjälp av oss på IDENTIC

Från planering till installation

Kompositmaterial: branschens bäst bevarade hemlighet

Bondstrand har används inom olje- och gasindustri, kemiindustri, shipping, offshore och andra industriella applikationer i över 65 år. Genom att rören fungerar lika bra i även i extrema temperaturer och inte rostar eller korroderar är det enkelt att hitta ett rör som passar för det användningsområde du tänkt dig. 

Som alla olika byggmaterial kräver glasfiberrör specialkunskaper för att produktval, design och installation ska bli optimala och för att du ska kunna dra full fördel av materialets alla fördelar. 

 

Det är här som IDENTIC kan bidra. Tillsammans med vårt nätverk av partners kan vi erbjuda teknisk expertis och designtjänster när det gäller glasfiberkonstruktioner och rörsystem. Våra ingenjörer har erfarenhet och kunskap i att skapa hållbara och optimerade lösningar, och att hantera komplexa projekt där till exempel olika substanser ska hanteras och blandas. Vi utvecklar löpande vårt kompetens inom olika användningsområden genom de olika kundprojekt där krav och förutsättningar varierar och där vi ibland arbetar i nära samarbete med kundens egna ingenjörer (på nationell eller international nivå).

Vill du veta mer om brandsäkra rör som inte rostar?