Offshore

oljeborrplattform.jpg

Ameron Bondstrand® GRE-rörsystem i offshoreapplikationer

Den tuffa miljön på en oljeplattform tär hårt på material och utrustning. Ameron Bondstrand GRE-rörsystem är designade för att klara långvarig exponering för saltvatten, starkt UV-ljus och aggressiva kemikalier därför rostar de inte.

Rör som tål hårda tag

Bondstrand GRE-rör är lätta och starka och tål de ständiga tryckändringar och rörelser som de utsätts för på en oljeplattform. När man moderniserar oljeplattformar är Bondstrand GRE-rörsystemen ofta en av de få konstruktioner som inte behöver bytas ut.

Skapa mer utrymme 

Den släta ytan och lägre tryckförlusterna hos Bondstrand GRE-rör gör att en mindre rördimension kan väljas och enklare,energisnåla pumpar användas Detta faktum ger mer utrymme och lägre vikt på plattformen.

Bättre brandsäkerhet ombord 

Bondstrand GRE-rör brinner inte utan förkolnar långsamt om de utsätts för långvarig brand. Ifall vätska skulle läcka ut sker det sakta och inte med ett explosionsartad förlopp som med stålrör. Installlation av Bondstrand GRE-rör ger därför en ökad brandsäkerhet på plattformen. Bondstrand rör kan också levereras elektriskt ledande (konduktiva) för att eliminera risken för gnistbildning på grund av statiska urladdningar. Det ställs högre krav på brandvatten- och sprinklersystemen på oljeplattformar än på land. Att Bondstrand GRE-rör i praktiken blvit ett standardmaterial på plattformar är bevis nog för materialets lämplighet.

Vi hjälper dig hela vägen 

IDENTIC AB  erbjuder hjälp och råd med design av Bondstrand rörsystem, spänningsberäkningar och utbildning av installatörer för installering av Bondstrand rörsystem.       

Klicka på logotypen nedan och läs mer om Bondstrand rörsystem på Amerons hemsida

nov20ameron20logo20preferred20rgb20111111-small.jpg

Länkar / Links

 

2015-03-26 IDENTIC levererar och installerar infrastruktur för Neste Oil i Finland

Läs mer/Read more:

identic-levererar-och-installerar-infrastruktur-for-neste-oil-i-finland.pdf  

reference-neste-oil-naantali_2015.pdf

 

2014-04-07 IDENTIC get new switchboard number

2014-01-28  IDENTIC hälsar Jeroen van Bussel varmt välkommen till befattningen som Försäljnings- och Marknadschef för affärsområdet Glasfibersystem.

pm-j-v-bussel-pressmeddelande-140129-2-kv-2.pdf

 

www.identic.se

/nov-fiberglass-systems-pref-cmyk.jpg

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)