Industri

Ameron Bondstrand® GRE-rörsystem i industriapplikationer

Ameron Bondstrand GRE-rörsystem är det ultimata valet för industriapplikationer där kraven  på lång livslängd,  tillförlitlighet och säkerhet är högt ställda.

applikationsomraden-industri.jpg

Rostar det så kostar det
 
Bondstrand GRE-rör rostar inte och behöver normalt inget underhåll eller dyra skyddsåtgärder mot korrosion. Rören kontaminerar inte heller den transporterade vätskan med rost eller andra substanser och kan därför användas för till exempel alla typer av bränslen, dricksvatten, livsmedel och andra applikationer med högt ställda krav på renhet.

Bättre brandsäkerhet
 
Bondstrand GRE-rör är självslocknande och enligt SP betydligt motståndskraftigare mot brand än rör av olika termoplaster. Rören leder värme ca 100 ggr sämre än stål vilket ger en ökad brandsäkerhet där brandfarliga vätskor transporteras. Rören är också idealiska för brandbekämpningssystem därför att de inte rostar sönder och inte kan täppa till sprinklers med rost.

brandbekampning.jpg
Snabb och enkel installation

Bondstrand GRE-rör är lätta och enkla att installera. Till skillnad från stålrör kan installationen förberedas på plats och ingen tung och otymplig installationsutrustning behöver användas.


Sänk dina kostnader

Bondstrand GRE-rörsystem rostar inte och är normalt underhållsfria. De  är enkla att installera. Den slätare ytan och lägre friktionen innebär att mindre rördimensioner kan användas samt mindre,  energisnåla pumpar. Det, i kombination med den långa livslängden garanterar en bekymmersfri kostnadseffektiv drift.


Vi hjälper dig hela vägen
 
IDENTIC AB  erbjuder hjälp och råd med design av Bondstrand rörsystem, spänningsberäkningar och utbildning av installatörer för installering av Bondsrand rörsystem.

Klicka på logotypen nedan och läs mer om Bondstand rörsystem på Amerons hemsida.

nov20ameron20logo20preferred20rgb20111111-small.jpg

Länkar / Links

 

2015-03-26 IDENTIC levererar och installerar infrastruktur för Neste Oil i Finland

Läs mer/Read more:

identic-levererar-och-installerar-infrastruktur-for-neste-oil-i-finland.pdf  

reference-neste-oil-naantali_2015.pdf

 

2014-04-07 IDENTIC get new switchboard number

2014-01-28  IDENTIC hälsar Jeroen van Bussel varmt välkommen till befattningen som Försäljnings- och Marknadschef för affärsområdet Glasfibersystem.

pm-j-v-bussel-pressmeddelande-140129-2-kv-2.pdf

 

www.identic.se

/nov-fiberglass-systems-pref-cmyk.jpg

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)